Jaktkamrats Melba Macintosh stannar kvar hos mig❤️

Händer på Kenneln

13. Jun, 2021

BPH

Idag har dessa hundar Genomfört BPH med Skott alla 5 godkända����
Grattis till Brumma, Majken, Trym, Sölve och Rasmus

29. Maj, 2021

Valpar väntas i slutet av Juli om allt går enligt plan

Art-Wave’s Ring of Ice ”Ringa” och Della Fiumana Hot Stuff ”Dani” ❤️
Även sessa valpar är tingade��������

19. Jan, 2021

Planerar 3 kullar i år / Alla är tingade

Men har tyvärr ingen möjlighet att skriva upp fler på min väntlista, önskar att man visste om det överhuvudtaget blir några valpar men det är mycket som ska stämma innan det blir en kull. Då jag föder upp för min egen och min avels skull är det viktigt för mig att det blir en kull jag tror på och som det ser ut nu kommer jag att lägga på en tik från varje kull för att mitt avelsarbete ska kunna fortskrida. Lämnar inte ut tikar på Foder mer än till mina nära vänner då detta kräver ett nära sammarbete.

 • Nöjd matte👍🏻❤️❤️❤️

  Mina föräldrar Ingegerd och Bengt Bengtsson startade kenneln Jaktkamrats 1972. Pappa jagade och mamma ställde ut och var road av avel. Sista kullen dom födde upp var för 25 år sedan. Jag fick nu ta över kennelnamnet som har legat och väntat på att jag skulle komma igång.

 • Godingarna Rasmus och Ringa

  Jag heter Anna-Karin Olsson och har några underbara cockrar som jag ställer ut. Friska sunda hundar är viktigt för mig som ska fungera som trevliga familjehundar. En allround hund som gillar att vara med på allt💕💕

 • Jaktkamrats Kuta❤️

  Stella, Kuta, Ringa och Trym
  Mina hundar är inte jakthundar så även om namnet säger något annat behöver man inte jaga för att ha en Jaktkamrats valp. Jag stället ut lite lagom och tränar lite Nosework.

Söta Stella❤️